4 thoughts on “Michael Thomas Smith”

  1. Yksi kolesterolitason alenemiseen vaikuttavista asioista on kuidun saanti. Tuo pektiini on nimenomaan ravintokuitua. Kuitua on kaikissa kasviksissa, en usko että kolesterolitason kannalta on ratkaisevaa syökö valkoista osaa vai ei. Itse hedelmähän sisältää jo muutenkin valtavasti kuitua. Kolesteroli on elimistölle välttämätöntä, mutta huonon kolesterolin eli LDL:n ja hyvän kolesterolin eli HDL:n suhde tulee olla kunnossa.

  2. I am making this tomorrow, so excited! We love yogurt and it's expensive to buy organic all the time. I bought whole milk to make it. What did you use? I thought the thicker the better, but wasn't sure. Love that I can have all this for just the price of a 1/2 gallon organic milk, that's the price of one pint of yogurt in the store!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *